Posicionamiento web y Alta en buscadores
CAL VICENTO
Historia
 

 


Cal Vicentó es funda l’any 1.796, per Vicenç Mestres Morgades i es situa a la Plaça Sant Joan xamfrà amb la "Plazuela de la Villa" ( Ubicat a l´edifici conegut amb el nom de comte de Moy enderrocat a finals del 1930) el que actualment coneixem com la plaça de la vila  de Vilafranca del Penedès. (22 anys al negoci )
 
(A la mateixa plaça estava ubicada la farmacia Bosh ,en la qual els Srs. Rovira i Matas hi van treballar fins que el 1921 ,any que van adquirir l\'establiment de Cal Vicentó )

A partir del 1.818 en la mateixa ubicació, Cal Vicentó és regentat  pel seu fill Vicenç Mestres Sala fins el 1.872, data de la seva mort. ( 54 anys al negoci )
 
A partir del 1.872 és regentada per Josep Mestres Tauler fins l´any 1.896 ( 24 anys al negoci )
 
A partir del 1.896 és regentada per la familia Aixelà.Fins el 1.921. ( 25 anys al negoci )

A partir del 1921 l’establiment canvia la propietat passant a ser de Rovira i Matas i es trasllada al carrer de la Parellada nº 1 i l' any 1939 es va canviar la seva ubicació per la del carrer dels Ferrers nº 10 ( lloc on està actualment ).  ( 59 anys al negoci )

Serà a partir del 1979 quan l’establiment canvia de nou de propietari formant una societat limitada que perdura fins el dia d’avui: Cal Vicentó S.L. ( 39 anys al negoci )

A partir d’aquesta nova societat, l’empresa no ha parat de créixer i avui dia compta amb 9 establiments repartits per l’Alt i Baix Penedès, el Garraf i el Tarragonès, i amb uns magatzems centrals a Vilafranca del Penedès amb més de 2600 m².

Fa uns anys, Cal Vicentó va reformar totes les seves botigues de Vilafranca, Vilanova, el Vendrell i Sant Sadurní.
 
Amb aquesta inversió, Cal Vicentó té tots el  9 establiments reformats en decoració interior i exterior,il.luminació,informàtica,estanteries,sistemes anti fur,etc.
 
Actualment, seguim innovant i actualitzant els nostres establiments.
 
Tots el seus establiments estan dotats de càmeres de vigilància connectades a la central.

La nostra intenció és oferir als clients el més ampli assortit en productes de perfumeria i drogueria en  absolutament totes les primeres marques, alhora que també oferim marques blanques de qualitat amb el nom de Disnet i Cal Vicentó.

 
 \"\"

Actualment el nom de Cal Vicentó porta 221 anys servint als nostres clients.
CAL VICENTÓ - Tel. 93 817 21 21, Fax.93 817 00 92 - Avís legal
Disseny Web - Manteniment informàtic - Posicionament web - Mantenimiento Informático Barcelona